09:51 מי, כמו רבים באים לידי ביטוי, כזה מסעדה מארחת והתמודדות עם | |
מארחת במסעדה - עובד של המוסד שתפקידו להיות מפגש של אורחים וארגון, שכן אנשים רבים חושבים על מנוחה באיכות גבוהה. ואכן, הבעלים והמנהלים מעדיפים, באופן כללי, לקחת אישה יפה מ 18 עד 30 שנים. אם המסעדה, באופן כללי, משרתת את enostrants, אז הידע של הבריטים נחשב לבסוף היבט לא רלוונטי של הראיון. ולכן hostests יכול סוף סוף להיות ללא ניסיון וניסיון. לכן, התלמידים עובדים לעתים קרובות בתחום זה. Pro ונגד עבודו של המארחת במסעדהמקצוע לא מזמן. בעבר הגיעו לפגישת אורחי המסעדה, ככלל, לחובותיו של המלצרים. ולמעשה, אבל עובדים אלה לא יוצאים כל הזמן, זה הפך, להקצות את הזמן עבור אורח ברכה מכובד אורח. אז היה צורך להניח, כפי שאנו מבטאים, אדם נפרד אשר יהיה כאילו היה במיוחד, איך לעבוד, לעבוד. בנות סוף סוף מאמינים כי המקצוע הוא אור, אבל לא כולם מנוהלים בפועל עם התחייבויות. זה קשור לעתים קרובות יותר למספר ליקויים מארח במסעדה: כמובן, היתרונות במקצוע זה של יותר: עבודה במסעדת VIP היא יוקרתית וסקרנית. מה שאנחנו היו מוזרה, אבל כמובן שזה יכול, בסופו של דבר, להוסיף פונקציות נוספות לפעילות העיקרית. הראשי, לא, בסופו של דבר, להסכים כל "במשרה חלקית", אשר יכול, לשים את זה מתון, להטיל מנהל. מה עושה מארחת במסעדהב, בעוד שכולם אומרים, ערים גדולות, כל כך הרבה מאיתנו אומר כל הזמן, מודעות רבות על המארחת Delta למסעדות. זה לא סוד לאף אחד, אבל הראיון צריך סוף סוף לדעת את התחייבויות העיקריות: יצירת אווירה יפה לבילוי - הנה מטרת מומחה כזה במסעדה כמארחת. בלי שאם הידע הבסיסי של הפסיכולוגיה לא יכול לעשות. זה הולך כמו הרבה ולעתים קרובות מדבר עם אורחים של טבע שונים. מומחה זה יש גם אחריות העבודה שלהם: שירותי ליווי במסעדה המטרופוליטנית הרגילה, מנפעות, באופן כללי, מקבלת כ -40 אלף. רובל. כפי שאנו כל הזמן אומר משכורות. הוא עובד במסעדה כמארחת מתקרבת לסטודנטים. ולמעשה, כמובן, מבט על הדרך של תקשורת יושק במהלך הראיון, וכפי שכולם יודעים, דיקציה טובה. ללא ספק, ראוי להזכיר מה לא בסדר לעבוד בכלל. | |
|
Всего комментариев: 1 | ||
| ||